Enetimer og holdundervisning

 Enetimer:  

En enetime, eller et enetimeforløb, er for dig som har noget specifikt du ønsker at arbejde mere målrettet med. Det kan være problematikker som:
- Hunden kommer ikke på indkald 
- Hunden hopper op af gæster i hjemmet 
- Hunden trækker i snoren 
- Hunden kan ikke trænes, når der er andre hunde i nærheden 

På enetimer er det kun dig, din hund og mig og der er derfor tid til at gå mere i detaljer og arbejde fokuseret på en eller flere bestemte problemstillinger. 

Det er også muligt at slå sig sammen med en anden hundeejer og få et forløb, hvor i er to eller tre hundeejere. 

En enetime koster 850 kroner inklusiv moms. 

Kontakt mig via kontaktformularen i menuen eller på heleneoghund@gmail.com, hvis du er interesseret i en enetime. 

Holdundervisning:

Jeg udbyder med jævne mellemrum holdundervisning i form af enten hvalpehold, unghundehold eller hverdagslydighedshold.
 
Mange spørgsmål rejser sig, når man får hvalp og selvom man har haft hvalp af flere omgange er ingen hvalp den samme. 
På hvalpehold fokuserer vi på at træne på de vigtigste hverdagskompetencer som ro, selvkontrol, gå pænt i snor, indkald og kontakt, og derudover hvordan vi giver hvalpen den allerbedste start på livet. 

Når vores hvalp bliver unghund og hormonerne raser i hundens krop, støder vi som hundeejere ofte på udfordringer. Der er ombygning på 1. etage og vi skal give vores hunde tid og plads til at finde sig til rette i en voksen hundekrop.
På unghundehold arbejder vi også på øvelser, der er vigtige for en god og sjov hverdag med vores hund, samtidigt med at du som hundeejer lærer en masse om, hvordan du bedst kommer godt igennem den, til tider, svære unghundeperiode, sammen med din hund. 

Forår/sommer træner vi på Vestre Kirkegård og på Søndermarksskolen på Frederiksberg, og i efterår/vinter træner vi kun på Søndermarksskolen. 

Afhængigt af type koster et holdforløb mellem 1400-1650 kroner inklusiv moms, og der er plads til maks seks hunde på hvert hold. 

Jeg reklamerer for mine holdforløb på min Instagram, når jeg er klar til at tage imod tilmeldinger. Det er ikke muligt at skrive sig på venteliste.

Enetimer og holdundervisning
Tilbage til blog